marți, 2 februarie 2016

Recenzie Eria. Dezvăluiri de Gabrielle Guvenel


În primul rând mulțumesc autoarei pentru carte. Romanul a apărut la editura Celestium, o editura nouă care publică autori romani contemporani. E prima carte citită de la această editura și, cu siguranță, nu va fi ultima.

Cartea mi-a plăcut chiar înainte să încep să o citesc. Mi-a plăcut coperta, atât textura cât și grafica ei. Nu știu cine face coperțile, pot spune ca a făcut o treabă bună în cazul acestei cărți.

Câte ceva despre carte acum. Eria este o tânără crescută la orfelinat. Viața ei se schimba radical în momentul în care o familie o ia de acolo și o pune în legătură cu forțele răului, cu întunericul și magia.

Tanara devine un simbol al lumii paralele a Răului. Suntem tentați la un moment dat să consideram ca această Eria este chiar produsul imaginației noastre deoarece experiențele ciudate prin care trece nu au foarte multe în comun cu realitatea palpabilă.

Totuși lumea întunecată și plină de mistere a Eriei este una fascinantă. Spre finalul cărții autoarea povestește despre un incendiu intr-un club, eveniment real petrecut anul trecut în Bucuresti.

Recomand această carte deoarece lecturarea ei devine o experiență în sine. Autoarea își dovedește talentul de-a lungul povestii și este foarte familiară cu lumea neagra a întunericului, magiei și spiritelor rele. De abia aștept să citesc și volumul doi al seriei!

Va doresc lectură plăcută!
Vreau să știu și opiniile voastre. ☺


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu