marți, 15 septembrie 2015

Ceva atât de simplu ... de Blue Jeans.


Romanul are ca temă primul an de universitate. Acesta marcheaza viata tuturor. Pentru ca adolescenții se înfrunta cu noi provocări, cu noi iluzii și o mulțime de schimbări.

Totul crește în magnitudine daca, pe lângă asta, toate astea au loc intr-un cămin studențesc. Aici se trăiește tot timpul cu acei care vor deveni cei mai buni prieteni.

Când deschizi ochii apare dragostea, apar decepțiile, descoperi pasiunea, te urmăresc tentațiile, îți cunoști fobiile în profunzime, toate astea intr-un ritm care te amețește.

Adolescenții din căminul Benjamin Franklin se confrunta în această perioadă cu bucăți de vise și de îndoieli. Lucrurile nu par nici nu se termina cum se așteaptă. Dar trebuie să arunci moneda pentru a vedea ce iese.

Un roman interesant, plin de viață și de lucruri inedite. O carte pe cât de reală, pe atât de plina de neprevăzut. O consider o carte experienta, mai ales ca am citit-o în spaniolă.

Deși pare o carte " ușoară " , nu e . E profundă, e inedită, e despre adolescenți, suflet, dragoste și deceptii, sentimente de orice fel, e o carte despre umanitatea din fiecare dintre noi intr-o anume etapă din viața noastră.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu